Samling på Östra inför bortaderbyt mot Gnaget

Dela gärna!

Onsdagen den 27 december är det dags för det sista derbyt i Globen innan arenan byggs om under hela 2024. Det är dags att steppa upp ordentligt på läktarna och ge allt för att sjunga ut samtliga gnagare på deras hemmamatch!

Inför matchen samlas vi på gamla fina Östra station från 14.00 för de som kan. Passa på att ta en 0,6:a och käka något hos Berit och gänget!

OBS! Våra bortasektioner är slutsålda på denna match, men har du biljett så se till att den används om du inte kan gå!

Transport till arenan

Precis som senast kommer vi att åka tunnelbana från Tekniska Högskolan till matchen, vi uppmanar alla att gå ner till Tekniska högskolans t-bana till 17.20 för vidare transport mot Blåsut via Gamla stan. Alla Djurgårdare som ska vara på vår kortsida ska åka via Blåsut.

Utöver detta kommer Berit också ha en buss anordnad som det går att boka plats på, boka redan under onsdagen i så fall! Ring Östra på 08 612 00 14. Bussen kommer gå lite senare framåt 18-tiden och har cirka 50 platser.