Hjälp DIF studsa tillbaka på Hovet på onsdag!

Dela gärna!

Efter fyra raka segrar och en lång rad av matcher utan förlust på full tid tog sviten abrupt slut borta mot bottenlaget Västervik på söndagen. Nu är det dags att studsa tillbaka hemma mot Kalmar på onsdag innan vi tar lite julledigt!

Se till att dyka upp och sjunga fram Djurgår’n på Hovets läktare på onsdag, dra med en polare och sjung in pucken tillsammans!

KÖP BILJETT HÄR

Souvenirförsäljning

Inför matchen och i pauserna säljer vi souvenirer utanför A18 i vårt souvenirbås. Passa på att lösa alla de viktigaste julklapparna åt dig själv och dina nära och kära! Vår nya populära mössa med helgonmotiv finns till salu för 200 kronor för medlemmar! (Annars 250 kronor). Vi säljer även halsdukar, pins och t-shirts! Vi tar kort, kontanter och Swish och du kan bli medlem i JK på plats och få medlemskortet i handen.