JK-dagen onsdag 3 januari – allt du behöver veta

Dela gärna!

Redan ett par dagar in på det nya året är det dags för Järnkaminernas dag på Hovet, traditionsenligt den första hemmamatchen efter nyår. Östersund står för motståndet men det är i allra högsta grad sekundärt.

JK-dagen handlar om att stå upp för och hedra vår supporterkultur och dess historia och det gör vi allra bäst genom att skapa ett grymt jävla drag i kurvan oavsett vilka Djurgår’n spelar mot på isen.

Klacken är på väg att bli slutsåld, men dra med polarna och se till att fylla upp Hovet till bredden!

KÖP BILJETT HÄR!

Samling i arenaområdet – och på Hovet

Vi uppmanar alla att samlas på krogarna runtom i området men att från tidigt ta sig in på Hovet! Klackbaren kommer att vara lite större än vanligt denna kväll dessutom.

Missa inte våra souvenirer!

Senast i Globen mot Södertälje sålde vi väldigt mycket souvenirer vid vårt bås utanför A18. Nu är det dags igen, denna gång på Hovet! Senast släppte vi klistermärken där vinsten går till JK-tifo och över hälften av buntarna har nu sålt slut och flera motiv är helt slut för denna gång. Dessutom fortsätter vi köra mellandagsrea på alla halsdukar även denna match, där alla halsdukar kostar 100 eller 150 kronor styck beroende på modell.

Vi har även nyligen släppt en mössa med helgonmotiv, missa inte att säkra ditt exemplar! Den kostar 200 kronor för medlemmar, annars 250 kronor.

Vårt souvenirbås finns utanför A18 på Hovet. Där kan du även bli medlem i JK för 2024 och få medlemskortet i handen! Vi tar kort, kontanter och Swish.