Sjung fram Djurgår’n till en ny hemmaseger på söndag!

Dela gärna!

Efter att ha löst en seger på JK-dagen i onsdags så har nu DIF Hockey hela nio raka hemmasegrar på Hovet (inklusive en match i Globen). Den sviten vill vi ju väldigt gärna hålla liv i och då krävs stöd på läktarna på söndag när Västervik kommer till huvudstaden.

Nedsläpp är redan 15.00 så passa på att ta med familjen på en sista utflykt innan jullovet är över!

Säkra din biljett till matchen nu! KÖP BILJETT HÄR!

Souvenirförsäljning – köp sista klibborna och nya tröjan!

Inför matchen och i pauserna säljer vi souvenirer som vanligt utanför A18 i vårt souvenirbås. Där kan du bland annat köpa vår nya t-shirt som är en hyllning till Hovet. Vi har även kvar de sista av våra klibbor för denna gång och du kan också köpa vår senaste mössa, halsdukar, andra t-shirts och pins. Vi tar kort, kontanter och Swish och öppnar cirka 18.00!

Nya t-shirten, mössan och ett gäng andra souvenirer kan du också beställa hem i vår webshop!