Ny mössa släpps på hemmaderbyt på Hovet!

Dela gärna!

På söndagen den 21 januari är det hemmaderby på Hovet med bara Djurgårdssupportrar. Då passar vi på att släppa en helt ny JK-mössa i souvenirbåset utanför A18!

Mössan är av en annan lite tjockare modell än den tidigare med helgonmotiv (som också finns kvar att köpa). Den kostar 200 kronor för medlemmar i JK, annars 250 kronor. Vi finns på plats från cirka 14.00 i båset utanför sektion A18. Vi tar kort, kontanter och Swish!

Mössan kommer också att gå att beställa hem i webshopen från och med söndag.

Erbjudande: Utvalda halsdukar för 150 kronor!

Till detta derby uppmanar JK-tifo också hela publiken att ha halsduk med sig. Vi passar därför på att ha ett erbjudande på 150 kronor för två av våra snyggaste halsdukar. Övriga halsdukar kostar 200 kronor för JK-medlemmar (annars 250 kronor). Missa inte detta erbjudande!

Vi ses på Hovet!