Stöd DIF på plats – mot en ny hemmaseger!

Dela gärna!

Det blev förlust på straffar efter en fin insats mot Brynäs i Gävle på onsdagen, och på fredagskvällen vänder Djurgår’n hem till Hovet igen för att möta Karlskoga. Det återstår nu endast tio matcher av grundserien och vi vet vad en framskjuten placering i tabellen kan innebära i slutändan! Alla segrar och poäng är sjukt viktiga!

Runt 5 000 hade säkrat biljett på onsdagen så se till att dra med polarna på lite klassisk fredagshockey och sjung fram DIF på plats på läktarna på Hovet!

KÖP BILJETT HÄR

Souvenirförsäljning

Missa inte vårt souvenirbås utanför A18! Vi öppnar cirka 18.00 denna kväll och kommer bland annat sälja mössor (mössan med helgonmotiv är åter i lager!), halsdukar, t-shirts och pins. Du kan också bli medlem i JK för 2024. Vi tar kort, kontanter och Swish!