Nu börjar allvaret – cuppremiär på måndag!

Dela gärna!

Man kan lugnt säga att det varit en försäsong som lett till fler frågetecken än utropstecken, men på måndag är det hög tid att lägga alla bekymmer åt sidan och ta sitt ansvar för att ge Djurgår’n en riktig jävla skjuts in i tävlingssäsongen. På måndag börjar nämligen allvaret när cupen inleds med match mot Skövde hemma på Stockholmsarenan.

Över 4 000 biljetter var sålda i början av veckan men vi ska ju sikta på att MINST nå över fjolårets cuppremiär då det var cirka 8 000 på plats. Framför allt ska vi fylla Sofialäktaren ordentligt och skapa ett grymt drag där!

KÖP BILJETT HÄR!

(Obs! Cupen ingår INTE i säsongskortet, så du måste köpa lösbiljett om du ska gå!)

Souvenirförsäljning

JK finns på plats och säljer souvenirer på plan 5 bakom Sofia nedre från cirka 17.30 och fram till och med pausvilan. Vi kommer ha med oss våra två olika mössor, flera t-shirts, pins och halsdukar samt handdukar. Vi tar kort, kontanter och Swish!

Du kan även alltid beställa hem souvenirer via vår webshop!