Viktiga poäng i slutspurten – stöd DIF på Hovet

Dela gärna!

Det går nog inte att beskriva den frustration och ilska som vi alla kände i fredags, när vi dessutom inte kunde vara på plats och påverka på Hovet. Nu återstår sju matcher i grundserien och endast tre hemmamatcher, och alla poäng nu kan vara sjukt viktiga i slutändan. DIF har i allra högsta grad hugg på en andraplats i tabellen, som verkligen skulle ge en fördel i slutspelet.

På onsdagskvällen möter vi ett annat av topp 6-lagen i form av Mora och ditt stöd på läktarna behövs. Ta ut frustrationen genom att sjunga högt och ta hem tre poäng till DIF.

KÖP BILJETT HÄR

Souvenirförsäljning

Inför matchen från cirka 18.00 samt i pauserna säljer vi souvenirer i vårt bås utanför A18 på Hovet. Vi har bland annat t-shirts, halsdukar och mössor och du kan även skriva upp dig till Västerås borta lördag 2 mars samt bli medlem i JK för 2024. Vi tar kort, kontanter och Swish!