Sjung fram Djurgår’n i Svenska Cupen i Södertälje på söndag!

Dela gärna!

På söndag den 25 februari är det dags för den andra omgången i Svenska Cupens gruppspel, där vi ställs mot fifflarklubben Nordic United som de senaste åren bytt namn på föreningen otaliga gånger.

Vi ska visa att vi är Djurgårdens IF sedan 1891, ägt till hundra procent av medlemmarna. Vi ska sjunga fram DIF till tre nya poäng och ett optimalt utgångsläge inför tredje och sista gruppspelsomgången!

Matchbiljetter

Köp biljetter till matchen via Nordic Uniteds hemsida!

Transport till matchen

Vi uppmanar alla Djurgårdare att ta sig ner till Södertälje med pendeltåget som är framme i Södertälje Hamn 14.02. Detta pendeltåg går från Stockholm City klockan 13.24. I Södertälje Hamn kommer bussar vänta som tar oss till arenan i Södertälje.

Vi ses där DIF spelar!