Samling- och transportinfo inför SSK borta på fredag

Dela gärna!

På fredagen den 23 februari är det dags för Södertälje borta igen, en mycket viktig match i den hockeyallsvenska slutspurten och vårt stöd inne på läktarna behövs för laget på isen!

Bortastå sålde slut direkt i förra veckan när de biljetterna släpptes till våra medlemmar. Det finns bortasittplatser kvar, tyvärr till ett hutlöst pris på 349 kronor som vi inte kunnat få SSK att förändra trots påtryckningar. Här kan du köpa bortasitt!

Samling och transport

Inför denna bortamatch uppmanar vi Djurgårdare att samlas på krogarna vid Odenplan och sedan gemensamt åka pendeltåg ner till Södertälje Hamn och sedan byta till buss mot arenan.

Vi uppmanar Djurgårdare att ta pendeltåget som går 18.19 från Stockholm Odenplan, allt för att vi ska hinna in i tid på denna match som börjar 20.30. När vi kommer till Södertälje Hamn kliver vi av och tar extrainsatta bussar till Scaniarinken. Både JK och DIF Hockey har krigat för att få till dessa så se till att sköta om SL-bussarna!

En uppmaning till alla Djurgårdare

Vi vet alla vad som hände förra gången i Södertälje och hur diverse experter, poliser och andra makthavare försökt använda det för att slå på hela supporterkulturen och införa ännu mer kollektiva bestraffningar. Låt oss visa Södertälje och hela Hockeysverige vad vi går för på läktarna och sjung fram Djurgår’n med allt vi har, men ge inte våra motståndare och kritiker några gratispoäng att använda emot oss.