Cupkvart på söndag – över 10 000 sålda!

Dela gärna!

På söndag är det dags för kvartsfinal i Svenska Cupen när Degerfors gästar oss på Stockholmsarenan. Över 10 000 biljetter är redan sålda till matchen och vi hoppas att det ska öka ytterligare!

KÖP BILJETT HÄR

Samling på Slaktbaren!

Inför gruppspelsmatchen mot IFK Göteborg samlades vi på nyöppnade Slaktbaren på Hallvägen 11 och det var en stor succé! Stället var fyllt till bredden men trots det var det noll problem att få tag på en bira eller en schysst korvmeny.

De öppnar klockan 11.00 denna dag. Slaktbaren har också öppet efter matchen!

När du besöker och dricker/äter på Slaktbaren så är du dessutom med och stöttar vår supporterkultur så nu ser vi till att göra denna samling riktigt bra och fortsätta ha detta som vårt stammishak under hemmamatcherna!

OBS! Sätt inte upp klibbor på toaletten eller någon annanstans på stället, detta är vårt nya stammishak så självklart ska vi hålla det snyggt och inte ge extra städkostnader till krogen!

Souvenirförsäljning

JK kommer att sälja utvalda souvenirer på Slaktbaren inför matchen (fram till cirka 12.00) och sedan bakom Sofialäktaren som vanligt, med fullt utbud! Vi tar kort, kontanter och Swish!