Vi möter Mora i semifinal – fyll Hovet på tisdag och torsdag!

Dela gärna!

Efter att Mora slagit ut våra antagonister står det nu klart att det blir hemmafördel för Djurgår’n även i semifinalen i Hockeyallsvenskan. Det blir också just Mora som står för motståndet. De två första matcherna spelas hemma på Hovet på tisdag den 2 april och torsdag den 4 april.

Biljetterna har redan släppts till medlemmar i DIF Hockey och har nu även släppts öppet för alla. Nu fyller vi Hovet till bredden och ser till att vara fortsatt obesegrade hemma i slutspelet!

KÖP BILJETT TILL MATCHERNA HÄR

Souvenirförsäljning

Missa inte vårt souvenirbås utanför A18 som alltid är öppet på matcherna på Hovet! Vi öppnar cirka en timme före matchstart och säljer bland annat t-shirts, halsdukar, klistermärken, pins och mössor. JK-medlemmar har rabatt på de flesta souvenirer. Du kan även bli medlem på plats. Vi tar kort, kontanter och Swish!