JK-tifo behöver din hjälp under slutspelet!

Dela gärna!

Djurgår’n är i semifinal i det hockeyallsvenska slutspelet och det är en intensiv period för alla vi Djurgårdare som följer vårt lag land och rike runt i såväl hockey som fotboll. JK-tifo har många planer för de kommande slutspelsmatcherna men om dessa ska kunna genomföras på allra bästa sätt behövs din hjälp.

Därför söker vi nu efter dig som vill vara med och hjälpa till på tifofixen på arenan men även mellan matcherna för att kunna göra allt vi vill göra. Det behövs inga direkta förkunskaper så länge du lyssnar på de som styr fixen och följer instruktioner, samt är villig att lägga ner tid och kraft för Djurgår’n.

Om du är intresserad av att hjälpa till, skicka ett DM till Järnkaminernas konto på Instagram, Twitter eller Facebook, eller mejla oss på [email protected] så hänvisar vi dig vidare i rätt riktning därifrån.

Om du vill stötta JK-tifo men inte har möjlighet att närvara rent fysiskt på fix eller liknande kan du alltid swisha in ett bidrag till 123 067 07 86 eller köpa en JK-tifo-inspirerad hoodie via DIFpodden på difpoddenshop.myshopify.com.