DIF-Sirius på söndag – fyll Stockholmsarenan!

Dela gärna!

Efter måndagens minst sagt makalösa upphämtning blickar vi nu framåt mot nästa match i Allsvenskan! På söndag den 14 april är det dags igen, Djurgården gästas av Sirius i Allsvenskans tredje omgång. Har du inte säkrat din plats ännu är det hög tid att du gör det, över 18 000 biljetter är sålda.

KÖP BILJETT HÄR

Samling på Slaktbaren

Slaktbaren bjöd på fullsatt uteservering inför hemmapremiären och slår upp dörrarna även denna söndag redan klockan 12.00 – adressen är Hallvägen 11 och här hittar du öl för 69 kronor, mat och souvenirförsäljning.

När du besöker och dricker/äter på Slaktbaren är du även med och stöttar vår supporterkultur. Vi hoppas att så många som möjligt sluter upp innan match och fortsätter att göra detta till vårt stammishak under hemmamatcherna!

Även Slaktkyrkan precis intill Slaktbaren har öppen denna dag!

Berit och vännerna på gamla fina Östra station har också öppet från 11.00 på söndagen och har buss 15.30 mot arenan. Boka bord och buss via telefon på 08 612 00 14!

Souvenirförsäljning

JK finns på plats från tidigt på Slaktbaren denna dag och säljer utvalda souvenirer, t.ex. vår senaste collegetröja som finns kvar i begränsade exemplar. Vi säljer sedan ett större utbud av souvenirer på arenan på Sofia nedre bakom läktarna. Vi tar kort, kontanter och Swish!

Se till att va inne på läktarna i tid och sjung för Djurgården i 90 minuter!