Tredje buss öppen till final 2 i Gävle – boka här!

Dela gärna!

Djurgår’n är i final i Hockeyallsvenskan, och vårt stöd på plats krävs på både Hovet och uppe i Gävle! Till onsdagens match är en buss full, och fler kommer ej släppas. Till fredagens final 2 så har vi bokat en tredje och sista buss nu. Resorna kostar 295 kronor styck om du är medlem i JK.

Är du inte medlem i JK och vill boka någon av resorna kostar den 455 kronor inklusive medlemskap, sedan kan du logga in och boka den andra till medlemspris om du vill boka båda.

BOKA FINAL 2 HÄR (Medlemmar loggar in för medlemspriset)

Matchbiljetter

Alla bussresenärer är garanterade biljett på bortastå som betalas på bussen under resans gång. OBS! Du kan inte köpa resa bara för att få tillgång till matchbiljett – du kommer inte få någon biljett om du inte åker med bussarna! Det går heller inte att fixa biljetter till fler än dig själv om du ska åka med bussarna.

Till onsdagens match kommer resterande bortaståbiljetter (cirka 100 stycken) släppas via mejl till JK-medlemmar under tisdagen. Till fredagens match finns inga biljetter på bortastå att tillgå då alla går till bussarna.