Nya bussplatser öppna till cupfinalen i Malmö!

Dela gärna!

Nu släpps återigen möjligheten att boka bussresa med JK till cupfinalen. Priset för resan är 695 kronor för medlemmar, vilket är cirka 250 kronor billigare än det egentligen kostar per resenär. Malmö är vår dyraste resa med bussarna eftersom den kräver byte av chaufförer under resans gång eftersom det tar så många timmar. Anledningen till att vi kan subventionera priset är att medlemstillströmningen i JK ser ännu bättre ut nu än samma period 2023 och att våra souvenirer också säljer väldigt bra hittills i år. Hade antalet bussar varit få hade vi möjligen kunnat trycka ner priset ytterligare, men vi hoppas och tror att det blir många bussar och att vi därför behöver lägga priset på denna nivå.

Är du medlem i JK för 2024 kostar resan alltså 695 kronor. Är du inte medlem kostar resan 855 kronor och då ingår medlemskap i JK för 2024 vilket är ett krav för att få åka med.

BOKA DIN BUSSRESA HÄR (Medlemmar loggar in för medlemspris)

Antalet platser uppdateras löpande – om det är slutsålt så jobbar vi för att få fram nya bussar och kommer meddela när/om vi löst det eller ej.

Endast hem

Om du bara vill åka med bussarna hem från Malmö men tar dig dit på egen hand kan du välja detta alternativ när du bokar. Du kommer få information innan resan vilken buss som gäller för dig på hemvägen.

Upplockning längs vägen?

Om du vill bli upplockad längs vägen så kontakta oss på [email protected] och fråga om plats/stad. Vi ordnar endast upplockning längs resvägen som innebär att vi inte behöver åka in i städer eller liknande.

Inget tåg – men rabattkod från SJ

Vi har tillsammans med DIF Fotboll och andra berörda parter legat på hårt för att få till ett chartertåg med SJ för att på ett enkelt sätt få ner väldigt många Djurgårdare till Malmö. Det såg hoppfullt ut ett tag men tyvärr fick vi nyligen ett definitivt nej från SJ där brist på fordon är det största problemet. Våra kontakter på SJ som vi arrangerat chartertåg med tidigare jobbar hårt för att få till dessa tåg senare under året men kan inte lova något. Som plåster på såren har vi fått en rabattkod för samtliga ordinarie avgångar till och från Malmö under perioden 2024-03-29 till 2024-05-03 som våra medlemmar fått ta del av via mejl under onsdagen.

Stötta Reseklubben med ett bidrag!

Eftersom varje resenärs pris tryckts ned med cirka 250 kronor kommer till exempel 10 bussar till Malmö innebära en kostnad på nästan 140 000 kronor för Järnkaminerna, och det kan ju säkerligen bli fler bussar än så. Om du vill stötta Reseklubben med ett bidrag så kan du swisha till 123 471 73 36, skriv ”Reseklubben” som meddelande.

LAND OCH RIKE RUNT – MOT POKALEN!