Nu reser vi oss och krossar Malmö – över 24 000 sålda!

Dela gärna!

Nu är det dags att resa sig efter söndagens misär och ladda om inför torsdagens match mot Malmö. Det är ett otroligt viktigt möte då inte bara tre poäng står på spel utan även uppladdning inför nästa veckas cupfinal – och vi sluter upp bakom laget med samma energi som alltid!

Över 24 000 sålda biljetter, och har du inte skaffat din än löser du det HÄR!

Samling i Slakthusområdet

Inför matchen samlas vi i Slakthusområdet! Slaktbaren har öppet från 15.00 – här bjuds det på schysst häng, bärs för 69 kronor, mat och JK:s souvenirförsäljning. När du dricker och äter på Slaktbaren är du med och stöttar vår supporterkultur! Adressen hit är Hallvägen 11.

Slaktkyrkan har också öppet från 15.00 och öppet på den stora uteserveringen!

Berit och gänget på Östra har också öppet denna dag och ordnar buss till arenan. Ring 08 612 00 14 för att boka bord och bussbiljett!

Souvenirförsäljning

Vi finns även på plats på arenan med ett större utbud av souvenirer bakom läktarna på Sofia nedre. Vi tar kort, kontanter och Swish!