Bortaderby och final 3 – dubbel-DIF på söndag!

Dela gärna!

Nu på söndag är det dags igen att påminna Gnaget om vilka som är bäst i stan – med över 41 000 sålda biljetter och slutsålt på våra sektioner ska vi se till att vinna matchen både på plan och på läktaren! Om det finns biljetter kvar så köp primärt på södra övre, via Gnagets hemsida!

Men dagen slutar inte där, kl 18.30 går Djurgården ut på isen i Hockeyallsvenskans tredje final omgång mot Brynäs.

Samling i Vasaparken

Inför derbyt samlas vi i Vasaparken och på krogarna runt Odenplan från 11.00!

Kom ihåg att det är vår stad och våra parker och gator. Det innebär att vi lämnar parken i samma skick som när vi kom – gatloppet på götgatan hör inte hemma i Vasastan. Skräp slängs i sopkorgarna och vi visar respekt för andra som befinner sig i parken.

Vi tar oss gemensamt ut till Solna med pendeltåg från Odenplan. Det är avgångarna 12.31 och 12.36 som gäller för detta!

På tåget gäller samma sak som alltid: Sköt det snyggt och sätt inte upp massa klibbor och annat som gör så vi får svårare att få egna tåg framöver!

Östra har öppet och fixar buss

Även gamla fina Östra Station har öppet denna dag från klockan 11.00 och ordnar buss ut till arenan som avgår klockan 13.00. Boka bord och bussbiljett via Berit på 08 612 00 14!

Fullt drag på Hovet på kvällen!

Efter fotbollen laddar vi om och ger hockeygrabbarna vårt fulla stöd! Vi ser till att hålla hela dagen och sjunger upp inför ett fullsatt Hovet. I dagsläget finns ett fåtal biljetter kvar men likt tidigare omgångar i slutspelet väntas det blir slutsålt långt innan dess.

JK finns på plats och säljer souvenirer i båset vid A18 på Hovet från cirka 17.30. Vi tar kort, kontanter och Swish!

ALLT FÖR STOCKHOLM – FÖR DJURGÅRDEN!