Åk med JK till Mjällby borta lördag den 25 maj!

Dela gärna!

Vårens enda lördagsmatch får du ju så klart inte missa! Dessutom är den på en löningslördag! Har vi tur med vädret kan det blir riktigt härligt nere på Listerlandet, men det kan det ju bli oavsett om du åker ner med blåränder!

Resan kostar 595 kronor för medlemmar i Järnkaminerna. Är du inte medlem kostar resan 755 kronor inklusive medlemskap för 2024.

BOKA RESAN HÄR (Medlemmar loggar in för medlemspriset)

Matchbiljetter

Matchbiljett ingår inte i priset och köps på egen hand. KÖP BILJETT HÄR!

Angående priserna på våra bussresor

Vår strävan och målsättning är alltid att kunna erbjuda våra medlemmar så billiga resor som det bara går och större delen av våra intäkter går till att subventionera bortaresor. Våra intäkter kommer från två områden: Det ena benet är försäljningen av medlemskap och det andra benet är försäljningen av föreningens souvenirer där en stor del av överskottet går till att subventionera resorna. Ju fler medlemmar vi har och ju fler sålda souvenirer – desto billigare resor för våra medlemmar.

För att ge er en prisbild så är årets resor planerade att kosta mellan 295 och 695 kronor i dagsläget. Då är samtliga resor subventionerade för medlemmar. Utan någon subventionering från föreningen skulle en bussplats till till exempel Malmö eller Mjällby borta kosta över 1 000 kronor per person.

LAND OCH RIKE RUNT!