Sjung fram DIF till femte raka segern på måndag!

Dela gärna!

Efter krossen av BP på Grimsta med 5-0 är det redan på måndag dags för match igen när Halmstad kommer till Stockholmsarenan. Vi har nu fyra raka segrar i Allsvenskan och låt oss ta sikte på en femte raka tillsammans! Det är snart 18 000 sålda till denna match så se till att säkra din plats idag!

KÖP BILJETT HÄR

Samling i Slaktis!

Inför matchen samlas vi i Slakthusområdet som vanligt! Slaktbaren på Hallvägen 11 öppnar klockan 16.00. Även Slaktkyrkan står öppen och redo att ta emot ett gäng glada (och törstiga) Djurgårdare!

Östra Station har också öppet och ordnar buss till arenan – ring Berit och gäng på 08 612 00 14 för bord- och bussbokning.

Souvenirförsäljning

JK finns på plats och säljer souvenirer, bland annat våra nya klistermärken! Vi säljer på Slaktbaren från tidigt och senare bakom Sofialäktaren nedre från cirka 18.00 samt i pausen. Vi tar kort, kontanter och Swish!