Sjung för tre poäng på Grimsta på torsdag!

Dela gärna!

På torsdag är det dags att bege sig ut till Västerort och sjunga fram DIF på plats på Grimsta IP mot Brommapojkarna i Allsvenskan. Biljetterna till bortasektionerna är slutsålda men det finns biljetter kvar till matchen – köp biljett här!

Inför denna match har det varit mycket diskussioner kring BP:s agerande i t.ex. VAR-frågan och flera företrädares uttalanden om föreningsdemokrati. Med anledning av detta gjordes ett uttalande via JK:s och Sofialäktarens kanaler tidigare under våren. Inför matchen kommer det delas ut färdigtryckta motioner mot VAR i anknytning till Grimstas insläpp.

Transport till Grimsta

Lättaste sättet att ta sig till Grimsta är via tunnelbanans gröna linje och någon av stationerna Hässelby gård, Johannelund och Vällingby. Från samtliga är det cirka 900 meter att gå till idrottsplatsen.

Vi ses på Grimsta på torsdag – för Djurgår’n och föreningsdemokratin!