Äntligen Allsvenskan igen – all info inför Norrköping borta

Dela gärna!

På måndag den 8 juli är det dags att pausa VAR-kollarna och ägna sig åt vår underbara och närodlade fotboll hemma i Allsvenskan. Djurgår’n återstartar genom att möta Norrköping på bortaplan en måndagskväll och självklart ska du vara på plats! Här är det du behöver veta.

Bussar rullar – fåtal platser kvar

JK styr bussresa till denna match och bokningarna har rullat på. Det återstår ett fåtal platser i nuläget innan de bussar vi bokat är fulla. Resan kostar 345 kronor för medlemmar i Järnkaminerna. Är du inte medlem betalar du resa och medlemskap för 2024 för totalt 505 kronor. BOKA DIN RESA HÄR!

All information om tider och annat mejlas ut till alla resenärer under helgen.

Köp matchbiljett – fyll bortastå!

Det finns fortfarande biljetter kvar till denna match på våra sektioner, men det brukar ofta ta slut! KÖP BILJETT HÄR!

Samling på Hugo inför matchen

Precis som vanligt i Norrköping så samlas vi på Hugo på Slottsgatan 118, de öppnar klockan 16.00 denna eftermiddag! Därifrån tar vi oss till arenan till fots.

JK säljer souvenirer på plats

Till denna match har vi med oss ett begränsat utbud av souvenirer till Norrköping som vi säljer på bortastå på “bron” högst upp på bakom läktaren. Vi har bland annat våra nya kepsar som vi släppte i webshopen nyligen, samt klistermärken och en del andra souvenirer. Vi tar kort, kontanter och Swish!

VI SES I NORRKÖPING!