Krossa Göteborg på söndag – Matchtröjans dag!

Dela gärna!

På söndag den 4 augusti är det dags för nästa hemmamatch i Allsvenskan, och efter segern i Borås har DIF nu återigen lite hugg på Malmö högst upp i tabellen. Nu väntar IFK Göteborg i ett klassiskt möte på Stockholmsarenan, och de verkar också komma upp med ett stort antal supportrar.

På måndagen var en bra bit över 21 000 biljetter sålda och det ser nu ut som att vi går mot slutsålt denna match! KÖP BILJETT HÄR innan det är för sent!

Denna match är det också äntligen dags för Matchtröjans dag! Följ vår uppmaning och färga läktarna och hela arenaområdet i blåränder den här söndagen! Ta fram din bästa blårandiga matchtröja och sjung för Djurgår’n tillsammans med alla andra blåränder!

Samling på Slaktbaren!

Inför matchen uppmanar vi alla Djurgårdare att samlas på Slaktbaren nere i Slaktis på Hallvägen 11. De slår upp portarna klockan 11.00 och det finns även flera olika korvmenyer och wraps att köpa där, utöver all möjlig dryck. Slaktbaren har också öppet efter matchen!

Souvenirförsäljning

JK finns på plats på Slaktbaren och senare på Sofia nedre och säljer utvalda souvenirer, håll koll på våra sociala medier för aktuellt utbud på match! Vi har bland annat ett fåtal Europatröjor kvar i vissa storlekar. Du kan även beställa hem de flesta av våra souvenirer i vår webbshop!

Bojkott mot kiosker och barer!

OBS! Missa inte att det råder bojkott mot kiosker och barer på arenan, se till att respektera detta så att vi tillsammans kan göra skillnad framöver! Läs mer om bojkotten här!