IFK Norrköping – Djurgårdens IF

Dela gärna!

Följ med Järnkaminerna till Norrköping den 8 juli. Säkra upp din plats tidigt så att du har resan ordnad och kan hetsa polarna.

Vi styr bussresa till denna match, och för dig som är medlem i JK för 2024 kostar resan 345 kronor. Om du inte är medlem kostar resan 505 kronor inklusive medlemskap för 2024.

Bokningen är bindande och bokad resa återbetalas ej.

Matchinformation:

Måndag 8 juli 2024.

Klockan: 19.00

Plats: Platinumcars Arena

Matchbiljett

Matchbiljett löses på egen hand, JK har inga biljetter till våra bussresenärer!

Endast hem

Vill du åka endast hem så väljer du alternativet endast hem. Håll koll på din mail så får du den vägen reda på vilken buss som gäller för hemresenärer.

Hoppa på efter vägen?

Vill du hoppa på efter färdvägen så kontaktar du [email protected] innan du bokar så återkommer vi till er om det är möjligt att stiga på där.

Håll koll på din mail samt även JK´s officiella kanaler för info om avreseplatser och dyl, främst din mail för det är så vi kommer kommunicera med er.


Regelverk att tänka på:

  • Endast 33 cl burkar eller flaskor är tillåtna på bussarna
  • Respektera våra bussvärdar och chaufförer och följ deras uppmaningar och regler. Visa ALLTID respekt gentemot chaufförerna.
  • Bussvärdarna har närsomhelst rätten att slänga av dom som missköter sig efter vägen. Då får du ta dig hem för egen maskin på egen bekostnad.
  • Det är helt förbjudet att på något sätt banka eller slå på bussens inredning, inklusive tak och fönster. Den som bryter mot detta kan slängas av av bussvärden. Dessutom får du betala skador och eventuellt stillestånd för bussen vilket kan bli en ganska dyr historia.
  • Sätt inte upp några som helst klistermärken, vare sig i bussen eller på mat/rökstopp efter vägen. Tänd ingen pyroteknik vid stoppen.
  • Skulle någon hamna i fyllecell på aktuell ort kommer bussen inte att plocka upp dig på vägen hem.
  • Med det sagt, anmäl dig nu till livets roligaste pryl, nämligen bortamatcher!