Inför Västerås-DIF – bussarna avgår 14.30 (kom i tid!)

Dela gärna!

Fem bussar kommer att rulla från huvudstaden till gurkstaden på fredagen den 28 december. Våra 700 biljetter är totalt slutsålda och vi vet att en hel del har köpt sittplats. Den här matchen kommer alltså vara den största hockeyresan på många år.

För er som är utan biljetter så kolla av forum, returer eller dylikt. Västerås har släppt upp hela kortsidan för vår del och dessa biljetter är helt slut men ni kan säkert hitta biljetter någonstans ändå.

Vi vill poängtera att matchbiljetter ingår ALDRIG i våra resor om inte annat anges och vi har varit väldigt tydliga med att man måste köpa biljetter själv via vik.se.

Hoppas alla är ruskigt laddade för nu skall det bli ett drag som bara vi kan ordna.

OBS! Resan är fullbokad.

Halsduk till salu

I Västerås säljer vi en begränsad upplaga av den vita halsduken med “Djurgår’n tills jag dör” på, som sålt som smör hittills. Cirka 30 exemplar finns att köpa – 180 kronor kostar den och det går att betala med kort.

VIKTIGT PÅ RESAN

Ta med dig bokningsbekräftelsen som du fått på mejlen. Du måste kunna visa upp den utskriven eller i via mejlen i mobilen.

OBS! Medlemskap i JK för ANTINGEN 2012 ELLER 2013 krävs för att få åka med Reseklubben. Detta måste du köpa före resan, det går inte att bli medlem på bussarna.

Bli medlem här. Vi kommer inte hinna skicka ut ditt kort om du köper nu men det räcker att visa upp betalningsbekräftelsen för bussvärdarna om du ej har något medlemskort.

RESTIDER

Avgång: 14.30, Klocktornet, Stadion
Ankomst: Cirka 16.30

Pub: The Sportsbar, Smedjegatan 7

Gemensam avgång mot ABB Arena klockan 18.15

Hemresa: Direkt efter matchen
Ankomst Stockholm: Tidigast 23.00, Klarabergsviadukten

Ny sång!

På hemvägen från Haparanda så föddes en ny sång vi vill sätta på läktarna:

Melodi: Roll of Honour

Sjung en sång för Djurgår´n
(Read  the roll of honour)

Om världens bästa lag
(for Irelands bravest men)

När vi ligger under och när vi vinner guld
(we must be united in memory of the ten)

En sång för våra hjältar i färger gul röd blå
(England you’re a monster don’t think that you have won)

Utan offer ingen seger så sjung för Djurgården
(we will never be defeated while Ireland has such sons)

OBS! Inget jävla discotempo på den här. Lyssna in melodin, sjung framför datorn och lyssna på de som faktiskt kan den. Då kan det bli en av våra bästa sånger.

GLÖM INTE

JK-dagen den 4/1!

Förfest, halsdukshav, efterfest och hela tiden fantastisk skönsång. Nästan 3000 personer i kurvan – vill du missa det? Trodde väl inte det. Läs mer om JK-dagen här.

Om det ska bli den fest vi hoppas på krävs det att biljettförsäljningen verkligen drar igång nu. Hetsa alla du känner – det här är den matchen på säsongen man INTE ska missa.

KÖP DIN BILJETT NU!