Bortapremiär – bussen snart full!

Dela gärna!

DIF har inlett säsongen grymt med inte bara avancemang i ET utan också två raka segrar i Allsvenskan! Ikväll är det dags för bortapremiär när vi tar över Västerås. Det finns ett litet antal platser kvar på vår buss så skriv upp dig NU!

Efter två raka vinster på hemmaplan rullar vi över till gurkstaden för att sno poäng av Västerås. Förra årets resa under mellandagarna förra säsongen var en riktigt grym bortaresa när vi invaderade staden med över 1000 kaminer och laget dessutom lyckades vinna. Låt oss återupprepa succén! Skriv upp dig på en gång, för det finns bara ett fåtal platser kvar sen är det fullt!

Bussar avgår från Stockholm Stadion klockan 14.30 idag fredag. För bara 200 kronor får du en plats tur och retur.

SKRIV UPP DIG NU OCH GÖR DET HÄR!

Vi kommer att släppa alla resenärer på Stortorget i Västerås. Runt Stortorget finns Bill & Bob, Harrys, The Circus och Bishop Arms. Bussen går sen från Stortorget klockan 18.15 till arenan – missar du den får du ta dig till arenan på egen hand. Bussbiljett måste uppvisas vid påstigning. Info om hur du köper matchbiljett hittar du här nedan.

För att få åka med måste du vara medlem i Järnkaminerna 2013. Medlemskapet löser du här. Lägg gärna till Supporterhundringen och hjälp på så sätt dig själv och andra djurgårdare att få billigare resor. Dessutom bidrar du till tifoverksamheten som detta år kommer att prestera fantastiska arrangemang. Om du inte har hunnit få ditt medlemskort till avresa räcker det med att du tar med din bokningsbekräftelse antingen i mobilen eller utskriven. Din anmälan är bindande och inga resor återbetalas förutom vid särskilda händelser så som dödsfall i släkt eller dyl. JK förbehåller sig rätten att debitera dig med eventuella kostnader för skadegörelse förorsakad av dig.

Sittplatsresa
Djurgårdspolarna och Be Right Back ordnar en resa för de som vill vara på sittplats bredvid klacken. De har hyrt en klassisk röd dubbeldäckare utrustad med bland annat dansgolv. 425 kronor kostar deras resa och du skriver upp dig här (länk).

Datum: 20 september
Resmål: Västerås
Arena: ABB Arena
Pris: 200 kronor
Restid: 2,5 timmar
Avresa: 14.30
Ankomst: 17.00
Matchstart: 19.00
Hemkomst: 00.00
Resväg: Är du landsortssupporter som vill bli upplockad på vägen till matchen? Fyll då i rutan “Specialönskemål” i bokningssystemet var du vill bli upplockad så ska vi försöka lösa det.

Pub
Vi kommer att släppa alla resenärer på Stortorget i Västerås. Runt Stortorget finns Bill & Bob, Harrys, The Circus och Bishop Arms. Bussen går sen från Stortorget klockan 18.15 till arenan. Bussbiljett måste uppvisas vid påstigning.

Matchbiljett
Dessvärre är alla biljetter till matchen slut. Har du köpt bussbiljett men inte har fått tag på en plåt löser vi det. Du har en garanterad matchbiljett om du åker med oss till den här matchen så om du inte har en biljett men vill gå på matchen, skriv upp dig nu!