Fyra matcher kvar – slut upp bakom DIF!

Dela gärna!

Det är nu bara fyra matcher kvar av Allsvenskan 2013. Det har varit en väldigt speciell säsong som vi ska avsluta på bästa sätt. Med start på söndag mot Göteborg visar vi upp Djurgårdsfamiljen från sin allra bästa sida!

Årets säsong började som en mardröm där allt gick emot oss, för att under Per-Mathias Högmos ledning vända spikrakt uppåt. Vi har upplevt förnedringar i småstäder, enorma invasioner, ett fantastiskt och värdigt avslut för Stadion, en flytt till en helt ny arena, vårt första hemmaderby på 20 år. Minnena är många och när säsongen summeras vill vi tänka tillbaka på den som säsongen som bröt ner, förenade och stärkte Djurgårdsfamiljen. För att kliva in i 2014 med en bra känsla vill vi avsluta säsongen 2013 på bästa sätt och runda av det här året på ett kjempeflott vis!

Med start på söndagens match mot Göteborg vill vi se en enorm jävla uppslutning bakom DIF! Efter våra inledande matcher på Stockholmsarenan har vi blivit lite sömniga på läktarna. Vi tror dock att derbyt fungerade utmärkt som väckarklocka och att vi från och med nu visar hela landet, men framförallt oss själva att vad vi kan skapa. Bara timmar efter vi gick ut med att göteborgarna skulle komma ett stort bortafölje, ställde de in sin resa på grund av bristande intresse. Denna nyhet gläder säkerligen Stockholmsarenans städpersonal som nu slipper sopa upp lika många tupéer efter matchen. Vi i JK beklagar oss dock att Sveriges (enligt dem själva) största klubb inte ens lyckas få ihop en buss till huvudstaden mot en av sin största rivaler, mitt i en guldstrid, på en söndag då vi uppskattar lag som i alla fall på förhand tror sig kan mätas sig med oss på läktaren.

Efter söndag har vi en hemmamatch mot Gefle och två bortamatcher kvar, sen är det en lång, lång väntan tills nästa gång vi får se DIF sparka boll igen. Så köp biljett till Göteborg och Gefle, skriv upp dig till Kalmar och börja snacka upp årets sista match mot Öster på JK-forum!

SJUNG NU HÖGT FÖR DJURGÅR’N VÅRAT LAG!

Djurgårdsfamiljen