Uppdatering nya medlemmar!

Dela gärna!

Tack för härlig respons – 186 nya medlemmar i JK på tre dygn!

21 februari gick vi ut med att medlemsantalet i JK bara var 695 medlemmar – vi fick en grym respons! På bara tre dygn har vi fått in 186 nya medlemmar via webben, och det dagarna precis innan lön. Nu är vi 881 medlemmar  2014 – och fler ska det bli!

Vi gick som sagt ut med att medlemsantalet var 695 medlemmar 21 februari – och var inte nöjda med det. Vi i JK har lagt vår prioritet att locka folk till matcherna, och lyckats riktigt bra med det. JK-dagen fullsatt och 3000-manna klack, 8500 och fantastiskt stämning mot Union Berlin i en träningsmatch i Januari, vi har fixat tåg och 5000-manna invasion på gång till Helsingborg, och vi kampanjar hårt för säsongsbiljetter på Sofialäktaren. Tyvärr har medlemsdrive blivit lidande, men nu kör vi och vi fick en härlig respons från er direkt!

Från 1 januari – 21 februari hade vi fått in 695 medlemmar, vilket innebar ca 13 medlemmar per dag.

På tre dygn fick vi nu in 186 medlemmar – vilket är 62 medlemmar per dag, och det precis innan löning. Det är jävligt mycket!

Tack för responsen! Nu är vi 881 medlemmar i JK för 2014 – och fler ska vi bli och var med och hjälp oss!

Vi tackar verkligen för responsen och fortsätter uppmana alla att bli medlemmar. Är du redan medlem så kan du hjälpa oss genom att tjata på polare och värva någon annan. Lägg gärna upp en bild på medlemskortet på twitter.

Vår ambition är att  DIF ska ha landets bästa supporterkultur – då behöver vi dig som medlem!

Vi hoppas nu att det fortsätter kommer in mycket medlemmar och ser redan fram emot nästa uppdatering, hur mycket har vi ökat då?

Bli medlem via webben här. Glöm inte lägga till supporterhundringen. Den går direkt till sponsrade resor och tifoarrangemang.

JÄRNKAMINERNA – STOCKHOLM

medlem