En text från oss till dig

Dela gärna!

Du är Djurgårdare, en del av det vi kallar Djurgårdsfamiljen. Den här uppmaningen går ut till dig, för vi behöver dig! Vårt älskade DIF har i både fotboll och hockey haft tunga säsonger bakom sig, men på läktaren har vi stått upp för vårt lag och är kanske starkare än någonsin!

DIF fotboll och DIF hockey har varit långt ifrån toppen de senaste åren. Sammantaget fotboll och hockey är vi i den sämsta perioden sportsligt i modern tid, och båda föreningarna blöder ekonomiskt. Men på läktaren har vi supportrar i Djurgårdsfamiljen stått upp för DIF och gett våra lag ett stöd i absolut toppklass! I fotbollen skapade vi ett värdigt avslut på Stadionepoken, det var internationell toppstämning på cupfinalen, och stämningen på Stockholmsarenan blev helt jävla fantastisk! I hockeyn fortsätter vi dra publiksiffror som är bland de högsta i världen trots kräftgången sportsligt och inget annat lag i hockey Sverige har sammantaget bättre stöd och stämning.

Vi kan stå rakryggade, det finns en enorm stolthet och driv bland oss Djurgårdare nu, men vi ska bli ännu bättre under 2014!

Vi känner att vi har något riktigt stort på gång på läktaren, oavsett hur det går på planen för både fotbollen och hockeyn. Vi känner att det finns ett sånt driv och potential att bli ännu bättre på läktaren 2014. Vi vill att du ska vara med oss, du ska vara en drivande kugge i hjulet och en del av Djurgårdsfamiljen, tillsammans ska ge vi Djurgår´n landets bästa läktarstöd!

Järnkaminerna är officiell supporterförening för Djurgårdens IF och vi sliter stenhårt för att DIF ska vara bäst i landet. Som supporterförening känner också vi att vi är starkare och bättre rustade inför säsongen än någonsin. Det är många inom JK som är drivna och vill oerhört mycket för DIF och vår supporterkulturs bästa. Dessutom får vi mycket hjälp från er när vi ber om det.

Vi vill växa och utveckla vår supporterkultur att bli ännu större och starkare – därför behöver vi just dig som medlem i JK!

Fler medlemmar skulle ge oss mycket bättre förutsättningar och större resurser att ge tillbaka till Djurgårdsfamiljen i olika former av supporterservice, vilket stärker vår hela supporterkultur, och samtidigt i slutändan ger laget i våra hjärtan ett ännu bättre stöd!

Det är i år dags att med din hjälp höja nivån på vår supporterkultur och Järnkaminerna. Är du Djurgårdare, oavsett ålder eller läktarsektion och vill att DIF ska ha landets bästa supporterkultur, då bidrar just du till det med ett medlemskap hos oss. Vi har en supporterkultur där vi i vissa matcher har 10 000 som står upp och sjunger för DIF – alla dessa 10 000 brinner för DIF och vår supporterkultur, men tyvärr är alldeles för få medlemmar. Varför är det så? Jo, det handlar om attityd och okunskap om vad JK gör och bidrar med, och det är givetvis även vårt eget fel som inte lyckats förmedla till dig och Djurgårdsfamiljen vad vi gör och betyder för vår supporterkultur. Men i år är det dags för ändring på det, vi ska bättra oss och vi vill att du förstår vikten av ett starkt JK!

Vi hoppas du är med oss och blir medlem 2014, då lovar vi att vi ska ge er landets bästa supporterförening och service! Bli medlem idag!

Vill du veta mer vad din medlemsavgift går till och vad vi gör och vill göra? Läs denna text eller maila oss på [email protected] så svarar vi gärna på dina frågor.

Medlem kan du bli på våra hemmamatcher i både fotboll och hockey eller här på webben. Lägg gärna till Supporterhundringen så stöttar du vitala delar av vår läktarkultur – bortaresor och tifon.

Tillsammans ska vi mobilisera  – vi ska ge laget i våra hjärtat ett fantastiskt stöd under 2014!

BLIMEDLEM