Inför IFK Göteborg-DIF

Dela gärna!

På måndag spelar vi säsongens näst sista bortamatch. Vi möter våra stora rivaler IFK Göteborg och matchen är av yttersta betydelse. Vid vinst har vi riktig toppvittring i slutet av en säsong för första gången på sju år! Här hittar du all info om resan. OBS! Tänk på att Göteborg är en farlig stad, tunnelbanan går mitt bland bilarna.

Bussar

Anmälan till resan är stängd. Det blir totalt två bussar som rullar till matchen. Missade du att skriva upp dig innan anmälan stängde får du se till att vara ute i god tid nästa gång.

För att få åka med JK måste du vara medlem i Järnkaminerna 2014. Medlemskap löser du innan avresa på länken HÄR! Lägg gärna till Supporterhundringen. Om du inte har hunnit få ditt medlemskort till avresa räcker det med att du tar med din bokningsbekräftelse som du får till din mail efter köp av medlemskap, antingen i mobilen eller utskriven. Din anmälan är bindande och inga resor återbetalas förutom vid särskilda händelser så som dödsfall i släkt eller dyl. JK förbehåller sig rätten att debitera dig med eventuella kostnader för skadegörelse förorsakad av dig.

Matchbiljett

Du köper biljett till matchen via Ticnet. Vi har blivit tilldelade sektion A-O (ståplats) på nedre etage samt B4 (sittplats) på övre etage. Köp biljett HÄR! 

Vi rekommenderar förköp. Det går att köpa direktinsläpp vid arenan men då tillkommer en avgift på 20 kronor.

Pub

Vi har bokat Gamle Port på Östra Larmgatan 18. Puben är samma ställe som vi var på i somras inför matchen mot Häcken. Möt upp Djurgårdsfamiljen och ge dig själv en riktigt bra uppladdning inför matchen, men drick och röj med värdighet! Göteborg är en stad där det är väldigt svårt för oss att abonnera ställen i, så bidra gärna till att vi är välkomna tillbaks igen nästa gång vi gästar Sveriges baksida genom att visa stil och klass.

Datum: Måndag 29 september
Matchstart: 19.05
Avresa: Stockholms Stadion 09.00
Arena: Gamla Ullevi
Hemresa: Direkt efter matchen.