Information för de som ska till Skellefteå på lördag

Dela gärna!

Flera åker på egen hand upp till Skellefteå på lördagen – här är lite information från djurgårdaren i Norrland.

Mesta Mästarna möter regerande mästarna. Vi hoppas på liknande uppslutning och drag som vi haft dom senaste åren i Allsvenskan på Norrlandsmatcherna först mot Asplöven och senast mot Björklöven.

Så alla Djurgårdare i vårt avlånga land visa att Djurgården inte bara har Sveriges bästa hemma publik utan även ett fantastiskt borta följe. Kom igen nu systrar och bröder, en lördags match och party helg i norr.

O´Learys Skellefteå öppnar en timme tidigare för oss som vill samlas, 13.00 slår dom upp portarna

Ståplatsbiljetterna släpps som direktinsläpp och biljettkassorna öppnar 2 timmar innan match. Ni som vill sitta boka på sektionerna J & L som är på båda sidor om borta stå. Borta stå har egen bar i anslutning.

Info från SAIK till alla som bokar sittplats biljetter så kommer det att finnas en extra bar i entréhallen . Fördelen med denna bar att det inte är många som har upptäckt den ännu så att det går snabbt att ta sig dit, och rökrutan är strax utanför J. Sportbaren är givetvis öppen men den är så knök så många väljer att avstå att gå dit.

Vi syns i Skellefteå!

Facebookevent