Inled det nya året med futsalderby mot Bajen!

Dela gärna!

Onsdag den 3/1 kl 19:00 i Eriksdalshallen så är det dags för årets första derby. Djurgårdens IF tar emot Hammarby IF i ett hett futsalderby.

DIF vann derbyt för dryga månaden sedan med 4-3 inför 1800 åskådare varav 1700 var bajare.

Kom och se en fartfylld futsal och kampen om slutspels platser. En mycket viktig period väntar Djurgården Futsal. Fyra lag slåss om slutspelsplatserna. Lag sex och sju får kvala sig kvar i högstaligan. Nu möter vi lagen vi konkurrerar om dess platser med.

Inträde: 50 kronor för vuxna, 20 kronor för ungdom

KÖP BILJETT TILL DERBYT HÄR

Redan på lördagen den 30 december klockan 13.30 är det dags för ett hett möte mot Norrköping i Eriksdalshallen. Alla medlemmar i Järnkaminerna går in gratis. Perfekt uppladdning inför hockeyn i Globen!