GLÖM INTE: Förnya ditt medlemskap för 2018!

Dela gärna!

Redan den 29:e december hade nästan 1700 personer blivit medlem i Järnkaminerna för 2018, en lysande siffra. Nu tar vi med det nya året sikte på att återigen slå medlemsrekord och passera nästa milstolpe: 6000 medlemmar.

Den faktura som skickades ut via mejl i november (sök på “epost-avi från Järnkaminerna) har förfallodatum nu den 31 december, så det är hög tid att förnya! Det går bra att betala in denna även någon dag eller två efter nyårsafton så gör det nu!

Varför ska du förnya?

Tack vare ditt och alla andras engagemang för Djurgårdens IF och vår supporterkultur kunde vi bland annat skicka iväg två stycken supportertåg under 2017 – till Häcken och IFK Göteborg borta i fotbollen. Vi har haft resa till samtliga bortamatcher i fotbollen, vi har genomfört Kaknäscupen och avslutade fotbollssäsongen med en tio bussar stor resa till Kalmar. Utan din och alla andras medlemsavgifter hade detta varit i princip omöjligt.

Till exempel kostade de tre sista resorna i fotbollen endast 100 kronor för våra medlemmar (sena bokningar till Kalmar kostade 200) och vi kunde skicka en buss till hockeypremiären för endast 50 kronor per person.

När du själv betalat medlemsavgiften, peppa alla dina Djurgårdspolare och sektionsgrannar att göra samma sak så kommer 2018 innehålla ännu flera sköna överraskningar!

2017 slog vi medlemsrekord och hamnade till sist på 5227 medlemmar. Målet inför 2018 är givet: Vi ska nå nästa milstolpe på 6000 medlemmar – MINST! Dessutom ska DIF äntligen ut och spela i Europa igen vilket givetvis blir ett viktigt fokusområde för oss. Att anordna resor ut på kontinenten kommer att kosta jävligt mycket och därför är det viktigt att vi får in många medlemmar direkt och ökar i medlemsantal 2018!

Ju fler medlemmar – desto bättre förutsättningar för bra och prisvärda resor!

Hur förnyar du?

  • I november skickades ett mejl med inbetalningsavier till alla våra medlemmar. Leta efter ”Epost-avi från Järnkaminerna” i din mejl! Denna kan betalas precis som en vanlig faktura eller räkning. Om du betala via internetbank kommer du kunna välja att nästa år få avin som en e-faktura.
  • Ni som redan ifjol valde e-faktura kommer att få upp denna direkt i er internetbank.
  • Du kan logga in på ”Mina sidor” och betala ditt medlemskap med kort där under fliken ”Ekonomi”.

Om du inte har fått någon inbetalningsavi via mejlen – kontakta oss via [email protected].

OBS! Barn födda 2006 eller senare kommer att betala en barnavgift på 50 kronor plus serviceavgift. Om du fått en fullpris-avi i ditt barns namn – kontakta oss!

Viktigt: Förnya via nätet!

Mejlutskicken till alla medlemmar är betydligt billigare för oss att genomföra än att skicka ut fakturor via pappersutskick. Därför uppmanar vi alla att så snart som mejlet trillar in förnya direkt där eller via ”Mina sidor”. Då sparar vi pengar som vi kan lägga på betydligt roligare saker direkt under 2018.

Kontrollera dina uppgifter!

För att kunna söka bidrag till exempelvis våra resor krävs att alla våra medlemmar har korrekt personnummer registrerat i vårt medlemsregister. Därför ber vi dig som förnyar medlemskapet att logga in på ”Mina sidor” och kontrollera dina uppgifter. Fyll i personnummer om det saknas eller rätta till eventuella fel.

Hjälp oss gärna med detta, tack på förhand!

Var du inte medlem 2017?

Du är förlåten! Fixa ditt medlemskap för 2018 här!