Välkommen till Järnkaminernas nya medlemsgrupp på Facebook!

Dela gärna!

För att få en närmare kontakt med våra medlemmar, kunna ge snabb information, skicka ut erbjudanden och mycket annat har vi beslutat att skapa en medlemsgrupp på Facebook där alla som har ett aktivt medlemskap i JK är välkomna.

För att komma in i gruppen – klicka på DEN HÄR LÄNKEN och ansök om att få gå med. Du kommer att få en fråga om lösenord, det lösenordet hittar du på Mina sidor under fliken “Erbjudanden”. Logga in på Mina sidor här. Har du inte loggat in tidigare trycker du på “Glömt lösenord?”.

I gruppen är tanken att diskussionen ska handla om Järnkaminerna och vår verksamhet främst, vill man diskutera exempelvis DIF:s värvningar eller spel finns det andra grupper för det. Alla nya inlägg måste godkännas av en administratör.

Med i gruppen finns vår styrelse och andra funktionärer som kan hjälpa till att svara på frågor och delta i olika diskussioner.

Dela gärna grupplänken och få alla medlemmar att upptäcka gruppen!

Är du inte medlem? BLI MEDLEM HÄR

Välkommen in!