Samling på Harry B James på JK-dagen!

Dela gärna!

Till detta års JK-dag väljer vi att testa något nytt men samtidigt beprövat. Harry B James var länge ett grymt stamhak inför fotbollsmatcherna på Stadion. Nu har stället flyttat till Kungsträdgården men de välkomnar fortfarande Djurgårdare med öppna armar! Vi hade en grym samling där inför segerderbyt mot Bajen i september och vi siktar på stor uppslutning även denna klassiska dag!

Harry B James ligger som sagt i Kungsträdgården (Västra trädgårdsgatan 8) och öppnar klockan 11.00 denna dag. Var på plats redan då! Vi tar oss sedan gemensamt med tunnelbanan till Hovet någon gång runt 14.00.

På scenen på HBJ får vi bland annat intervjuer med representanter från JK och Sofialäktaren Tifo och vi får också besök av ingen mindre än Christian “Fimpen” Eklund!

GÅ MED I FACEBOOKEVENTET HÄR! Och bjud in dina polare!

Håll utkik under veckan för exakta hålltider för intervjuer och tunnelbanan!

Åldersgräns på HBJ är 18 år.

Över 6500 var sålda till matchen redan i fredags – vi lär gå mot fullsatt snart! KÖP BILJETT HÄR!

Stanna kvar och heja fram damerna!

Efter SHL-matchen som startar 15.15 är det dags för vårt damlag att också möta just Linköping. Biljetten till herrmatchen gäller även på dammatchen och det är bara att stanna kvar på Hovet då dammatchen börjar klockan 18.20 – deras värmning börjar direkt efter herrarnas match.

Passa under dammatchen på att köpa hembakt fika från lagets föräldrar och släktingar – billigt, gott och alla intäkter går direkt till damernas verksamhet.