Halsdukshav på JK-dagen – ny halsduk släpps och rea på övriga!

Dela gärna!

Efter ett tifoarrangemang inför nedsläpp hoppas vi att alla Djurgårdare sluter upp både sångmässigt och visuellt i Hovets kurva och resten av arenan genom att bära sin halsduk med stolthet på JK-dagen!

Lagom till lördagens fest på Hovet släpper vi en ny Stockholms stolthet-halsduk i gul-rött-blått, med 1891 på andra sidan. Den kostar 200 kronor för medlemmar och 250 kronor för icke-medlemmar.

Just denna match har vi också rea på våra övriga halsdukar där samtliga kostar 150 kronor styck!

Ni hittar halsdukarna i vårt souvenirbås bakom A18. Där kan man också hitta bland annat vår nya Blue Saints-halvzip och andra souvenirnyheter. Man kan också förnya sitt medlemskap i Järnkaminerna för 2019, som över 2000 personer redan gjort! Vi tar kort, kontanter och Swish!

Läs mer om samlingen på Harry B James inför matchen här!