Hovet på väg mot helt utsålt – dubbla matcher på JK-dagen

Dela gärna!

På lördag är det äntligen dags för Järnkaminernas dag när DIF möter Linköping hemma på Hovet. Inför matchen uppmanar vi alla Djurgårdare att samlas på Harry B James i Kungsträdgården – läs mer om samlingen här och gå med i Facebookeventet.

På onsdagen såldes de allra sista klackbiljetterna till DIF-LHC och klacken är alltså nu helt slutsåld. Nu återstår ett par hundra ströbiljetter innan Hovet är helt fullsmockat. Köp biljett via DIF Hockeys hemsida!

Ny halsduk släpps på lördag!

Vi släpper en ny Stockholms stolthet-halsduk på lördagens match i vårt souvenirbås utanför A18! 200 kronor för medlemmar och 250 kronor om du inte är medlem. Dessutom har vi JK-dagsrea på alla andra halsdukar som kostar 150 kronor styck. Läs mer om souvenirförsäljningen här!

Stanna kvar och heja fram damerna!

Efter SHL-matchen som startar 15.15 är det dags för vårt damlag att också möta just Linköping. Biljetten till herrmatchen gäller även på dammatchen och det är bara att stanna kvar på Hovet då dammatchen börjar klockan 18.20 – deras värmning börjar direkt efter herrarnas match.

Passa under dammatchen på att köpa hembakt fika från lagets föräldrar och släktingar – billigt, gott och alla intäkter går direkt till damernas verksamhet.