Fyll Hovet mot Luleå på torsdag!

Dela gärna!

Efter två sköna segrar mot Malmö och Linköping blickar våra hockeygrabbar fram emot en ny vecka där den enda hemmamatchen spelas mot Luleå på Hovet på torsdag den 28 februari. Senast mot Malmö var det inte så välfyllda läktare men mot Luleå är det allas skyldighet att dyka upp i kurvan och skapa en riktigt ogästvänlig stämning när skoterraggare, råttor och annat löst folk kommer till Hovet.

Det är dags för alla som brukar stå i kurvan att ta sig i kragen, och är det någon match som passar bättre än just denna? Vägra ge upp, vägra vara tyst, vägra acceptera att stämningen är sämre än vi vill att den ska vara. Vi har alla ett ansvar att dra igång just våra polare eller bänkgrannar, nu kör vi allihop!

Ge allt i kurvan, lyft Djurgår’n och tryck ner våra motståndare, hjälp DIF ta tre nya poäng!

KÖP BILJETT HÄR