Två olika avgångstider till bortapremiären i Örebro – boka din resa!

Dela gärna!

Det är redan 30 personer som bokat in sig på bussarna till bortapremiären i Örebro måndagen den 8 april och vi räknar med att många många fler bokar ju närmare Allsvenskan vi kommer.

Vi har tidigare fått flera förfrågningar om en senare buss för de som kanske måste jobba längre denna dag och därför har vi tagit fram två olika bussalternativ – ett alternativ som avgår 14.30 till puben i Örebro och ett senare där bussen avgår 16.00 från Stockholm och går direkt till Behrn Arena.

Resan kostar 250 kronor för medlemmar och 410 kronor för icke-medlemmar (då ingår ett medlemskap för 160 kronor inklusive avgifter). Som medlem bokar du båda de olika tidsalternativen direkt via Mina sidor och under fliken ”Evenemang”.

Är du inte medlem bokar du resan på följande länkar:

BOKA 14.30 HÄR

BOKA 16.00 HÄR

OBS! Du som redan bokat in dig via Mina sidor har plats på den tidiga avgången. Vill du ändra din bokning måste du meddela oss via mejl till [email protected] så snart som möjligt så bokar vi om dig på den senare bussen istället.

Matchbiljetter

Biljett till matchen ingår inte i resan utan alla köper på egen hand. Biljetter till bortastå och sittplats köper du här!

Pubsamling

Vi uppmanar alla Djurgårdare att samlas på Frimis i Örebro, som har adressen Frimurareholmen. Våra tidiga bussar kommer att gå dit och sedan tar man sig på egen hand till arenan.