Kom på hemmapremiärens torgfest den 1 april!

Dela gärna!

Vem som vill kan sticka upp, men vi är nummer ett!

Vid guldfirandet på Stadion 2002 fick Järnkaminernas dåvarande ordförande Mats Jonsson ta emot en tröja med nummer ett av Bosse Andersson. Sedan dess har siffran varit reserverad för oss supportrar. När Andreas Isaksson kom hem till Djurgår’n så ville vi visa uppskattning för honom och hans lojalitet till föreningen genom att låna ut tröjan så länge han spelade i DIF. Isak gjorde många fina prestationer med vårt nummer på ryggen, men efter den sista hemmamatchen 2018 så överlämnades tröjan återigen i samband med hans avtackning till representanter från Järnkaminerna och Ultra Caos Stockholm.

Nu är tröja nummer ett återigen i vår ägo, och tillsammans ska vi visa att vi förtjänar tröjan. Det är vi som är motorn kring Djurgårdens IF. Det är när vi gemensamt bestämmer oss på läktarna som vi är oslagbara. Det spelar ingen roll vad andra säger om oss, det spelar ingen roll vad andra tycker om oss. Vem som vill kan sticka upp, men vi är nummer ett!

Hemmapremiärens torgfest den 1 april!

Allsvensk premiär är en av årets höjdpunkter för oss Djurgårdare. Stockholm fylls av blåränder på premiärdagen – på jobb, skolor, i kollektivtrafik och på gator. Alla upprymda av förväntan inför en ny säsong och taggade att ge Djurgår’n ett rättmätigt och stort stöd på läktaren.

Nu vill vi ge hemmapremiären än större uppmärksamhet och ära dagen med en riktig förfest, och ge alla kategorier av Djurgårdsfamiljen en samlingsplats innan det är dags att kliva in på läktaren.

Vi kallar till Hemmapremiärens torgfest klockan 17:45. Vi samlas upp i höjd med Hovet vid arenagången, för att sedan långsamt promenera och tömma alla pubar längs vägen och skapa ett jävla röj!

Gå med i eventet på Facebook!

Innan torgfesten har vi givetvis samling på En Arena – mer info kommer.