Dubbel-DIF på söndag – fyll Stockholmsarenan!

Dela gärna!

Efter en riktigt skön 1-0-seger borta mot Kalmar efter ännu ett hörnmål av kapten Danielson är det dags att vända hem till Stockholmsarenan igen. På söndag spelar DIF mot Häcken i ett viktigt toppmöte i Allsvenskan men Djurgårdsdagen tar inte slut där!

Efter herrarnas match är det dags för damerna att spela sin första hemmamatch efter VM-uppehållet. Eskilstuna United står för motståndet och mycket viktiga poäng står på spel. Damerna kommer också från en skön 1-0-seger på bortaplan efter att VM-spelaren Olivia Schough skruvat in en hörna på stopptid senast.

DIF-Häcken börjar 15.00 och DIF-Eskilstuna börjar sedan 18.00. Stöd DIF på plats i båda matcherna!

Det blir första gången sedan millennieskiftet som ett herr- och damlag i högsta serien spelar match på samma arena samma dag! Köpt biljett gäller till båda matcherna, så köp din plåt nu!

KÖP BILJETT HÄR!