Dagsfest på Slaktkyrkan inför dubbel-DIF på söndag!

Dela gärna!

Det blir en riktig heldag för Djurgårdsfamiljen på söndag! På Stockholmsarenan möter herrarna Häcken klockan 15.00 och damerna möter Eskilstuna klockan 18.00.

Redan klockan 11.00 bjuder Slaktkyrkan in till dagsfest för alla Djurgårdare med valfri dryck, musik och jävligt bra häng. Kom dit och sjung upp tillsammans! Observera att senare på kvällen är det En Arena som har öppet för oss, inte Slaktkyrkan.

Slut upp på söndag – köp biljett här!

Köp souvenirer och bli medlem!

JK finns på plats och säljer medlemskap och souvenirer på Slaktkyrkan och på Stockholmsarenan. I helgen passerade vi 5000 medlemmar för året, tidigare än någonsin förut! Passa på att köpa ett medlemskap du också på matchen eller köp en av våra snygga souvenirer!