Äntligen premiär – all info inför Degerfors hemma på måndag!

Dela gärna!

Det är inte direkt vår i luften, men det är vår i sinnet. Allsvenskan står för dörren och på måndag drar det äntligen igång för oss blåränder. Degerfors står för motståndet och matchstart är 19.00.

Över 18 000 biljetter är sålda till matchen vilket bör tyda på en bra publiksiffra på måndag. Dessutom har DIF nu kunnat öppna upp 500 nya platser på Sofialäktaren nedre! KÖP BILJETT HÄR!

Samling på Kvarteret

Inför match uppmanar vi alla Djurgårdare att samlas i Globenområdet och nere i Slakthusområdet. Kvarteret (Slaktkyrkan) håller öppet från klockan 15.00 med DJ:s på plats. De har även öppet efter matchen!

Souvenirförsäljning

JK säljer souvenirer som vanligt bakom Sofialäktaren, högst upp på nedre sektionen utanför baren. Vi har flera olika halsdukar, ett par olika t-shirts, pins och en del klistermärken. Det går också att bli medlem i JK för 2022 och skriva upp sig på någon av vårens bortaresor. Vi tar kort, kontanter och Swish!

Premiärkonfetti – samla ditt eget konfetti och ta med!

Sofialäktaren Tifo har vädjat till Djurgårdsfamiljen att bidra med eget konfetti, kvitto- och toarullar som kommer att kastas på långsidorna under premiärtifot. För dig som står på Sofialäktaren, där konfettin inte kommer att användas, går det bra att lämna av dina konfettipåsar från klockan 14.00 på det öppna tifofixet som arrangeras dagen innan match. Har du tid och lust är du välkommen att stanna kvar för att hjälpa till med tifot.

Om du inte har möjlighet att lämna ditt konfetti utsatt tid: lämna dina påsar till Djurgårdare som köar eller är påväg in på andra sektioner än Sofialäktaren på matchdag.

VI SES PÅ STOCKHOLMSARENAN!