Sjung DIF vidare i Europa – fyll Stockholmsarenan på torsdag!

Dela gärna!

Efter en mycket fin insats på såväl plan som i buren nere i Kroatien lyckades vi ta en 2-1-seger tillsammans mot Rijeka! Men det är bara halvtid i matchen och på torsdag ska det avgöras om vi går vidare till nästa kvalomgång i Europa Conference League. DIF behöver minst ett oavgjort resultat för att vinna dubbelmötet och vårt stöd på läktarna kan vara hela skillnaden!

Över 14 000 biljetter är sålda, och alla Djurgårdare på denna match lär vara toktaggade så det kommer bli ett grymt drag! Sofialäktaren nedre är redan utsåld eftersom kapaciteten är lägre där på grund av stolar vid Europamatcher. Nu börjar även Sofia övre bli fullt, sedan fyller vi Slakthuskurvans övre del!

OBS! Säsongskorten gäller ej denna match!

KÖP BILJETT HÄR!

Storsamling i Globenområdet!

På matchdagen vill vi att alla Djurgårdare ska samlas på krogarna runtom i Globenområdet från tidigt! Vi ska färga området blåblått och visa upp oss från vår allra bästa sida! Slaktkyrkan har också öppet denna dag från klockan 15.30.

Souvenirförsäljning – Europatröjor finns kvar!

JK kommer att sälja souvenirer som vanligt på Sofia nedre på plan 5. Vi har till exempel kvar en del Europatröjor och många andra souvenirer! Vi finns på plats från cirka en timme före matchstart och säljer även i pausen. Vi tar kort, kontanter och Swish!