Dags för en ny Europakväll – sjung fram DIF mot Molde den 15 september!

Dela gärna!

DIF är som bekant i gruppspel i Europa Conference League. På hemmaplan under kvalmatcherna mot Rijeka, Sepsi och APOEL skapade vi ett otroligt drag på läktarna runt hela arenan, en stämning som bar fram vårt lag till tre väldigt tydliga segrar.

Nu väntar gruppspelsmatcher, där motståndet är ännu svårare och förväntningarna på oss själva ännu högre. Låt oss visa att vi kan svara upp mot våra egna högt ställda förväntningar på läktarna!

Första gruppspelsmatchen hemma spelas mot norska Molde, ett riktigt starkt lag med mycket bra form för tillfället. Vi ska se till att blåsa dem av banan från läktarna! Matchen spelas på torsdag den 15 september och matchstart är 18.45 (OBS!). Just nu kan du köpa biljettpaket till samtliga hemmamatcher i gruppspelet – och över 12 000 sådana är redan sålda!

KÖP BILJETTPAKETET HÄR!