Samling i Gamla stan inför bortaderbyt mot Bajen!

Dela gärna!

På söndag är det dags att bege sig till Stockholmsarenan och Sofialäktaren med ett enda mål i sikte: Att sjunga ut bajare och ge allt för tre derbypoäng. Derbyt mot Bajen är slutsålt sedan länge och det är också en mycket viktig match i toppstriden. Vårt fulla och hundraprocentiga stöd behövs!

Inför matchen uppmanar vi alla Djurgårdare att samlas i Gamla stan på krogarna runtom Kornhamnstorg från 11.00. Vid bra väder lär många samlas även utanför på torget och längs kajen.

Därefter åker vi tillsammans till arenan klockan 13.30 från Gamla stan! Vi Djurgårdare åker till Blåsut för att därifrån kunna ta oss till Sofialäktaren.

Vi har några viktiga uppmaningar inför samlingen:

– Håll ihop hela dagen och ta hand om varandra.

– På tåget får man gärna sjunga men banka inte sönder rutor eller sätta upp klistermärken och tänd absolut ingen pyro varken i närheten av perrongen eller tåget.

Berit fixar buss

Gamla fina Östra station är också öppet på söndag och Berit med personal hälsar alla Djurgårdare välkomna. Berit ordnar också buss till arenan, som bokas via samma nummer som man också kan boka bord via: 08 612 00 14. Väl mött!