Krönika: "En historisk match – låt det höras!"

Dela gärna!

Efter några fantastiska prestationer både från spelarna och oss supportrar på läktarna så säkrade vi gruppspelsplatsen i ECL. Dessa matcher har varit fantastiska upplevelser och vi levererade några av de absolut bästa läktarprestationerna någonsin på Stockholmsarenan.

Vi sjöng bokstavligen talat fram spelarna och motståndarna vittnade efteråt om hur skärrade de hade blivit av det massiva publikstödet samtidigt som våra spelare, tränare och media unisont hyllade oss.

Nu är det dags för en historisk första gruppspelsmatch på hemmaplan i ECL och inte fan ska vi vara sämre nu när vi äntligen har tagit oss in i finrummet? Varje seger ger 5 miljoner kronor plus viktiga rankingpoäng, dessutom kan vi mycket väl komma topp 2 vilket skulle innebära att Europaäventyret fortsätter. Så det är oerhört mycket som står på spel imorgon och det gäller att vi på läktarna taggar till och levererar lika bra som vi gjorde i kvalmatcherna!

För på torsdagskvällen ska vi återigen vara den där kraften från läktarna som ger spelarna extra energi, som ger dem kraft att ta den där extra löpningen och gå in tufft i närkamperna. Vi ska göra livet surt för motståndarna precis som i kvalet och fullkomligt ösa kärlek till våra egna spelare. Det har varit ett tufft spelschema det är förmodligen ännu viktigare än vanligtvis att vi på läktarna verkligen sjunger fram spelarna på planen.

En vinst mot Molde skulle ge oss ett väldigt fint utgångsläge inför fortsättningen av gruppspelet, låt oss göra allt i vår makt för att ta vara på den här chansen som vi så väl har förtjänat!

På torsdagen spelar vi en historisk match och det ska synas och höras!

/@DIF_Vasterort