Sjung fram DIF mot Molde hemma i ECL – köp biljett!

Dela gärna!

DIF är som bekant i gruppspel i Europa Conference League. På hemmaplan under kvalmatcherna mot Rijeka, Sepsi och APOEL skapade vi ett otroligt drag på läktarna runt hela arenan, en stämning som bar fram vårt lag till tre väldigt tydliga segrar.

Nu väntar gruppspelsmatcher, där motståndet är ännu svårare och förväntningarna på oss själva ännu högre. Låt oss visa att vi kan svara upp mot våra egna högt ställda förväntningar på läktarna!

Första gruppspelsmatchen hemma spelas mot norska Molde, ett riktigt starkt lag med mycket bra form för tillfället. Vi ska se till att blåsa dem av banan från läktarna! Matchen spelas på torsdagen den 15 september och matchstart är 18.45 (OBS!). På onsdagen var en bra bit över 16 000 biljetter sålda!

KÖP BILJETT HÄR!

Samling på Slaktkyrkan

Inför matchen uppmanar vi Djurgårdare att samlas i Globenområdet. Slaktkyrkan har öppet från 15.00!

Var inne i god tid!

Sofialäktaren Tifo uppmanar alla Djurgårdare att vara inne på läktarna senast 18.00! JK har ingen souvenirförsäljning denna match med anledning av detta, men säljer souvenirer igen mot Göteborg hemma på söndag!