Varje match är en final – ditt stöd behövs mot Götet på söndag!

Dela gärna!

Till helgen ska omgång 23 av Allsvenskan avgöras och serieledande Blåränderna tar på söndag 17:30 emot IFK Göteborg hemma på Stockholmsarenan. Vi är hittills obesegrade på hemmaplan i Allsvenskan och med endast fem hemmamatcher återstående av serien ska vi på läktarna se till att hjälpa grabbarna att hålla sviten intakt.

I detta skede av säsongen är varje poäng minst sagt ovärderlig och vi på läktarna måste vid varje tillfälle som ges, göra vårt allra främsta för att lyfta spelarna i jakten på tre poäng. Precis som vi supportrar förväntar oss att spelarna ska ha gjort sitt absolut yttersta för att nå en vinst när de kliver av planen så måste var och en utav oss på läktaren ta vårt ansvar och se till att prestera till max. Det ska sjungas HÖGT, i underläge som i ledning och detta ska göras fram tills att domaren blåser av matchen.

Så sitt inte hemma i soffan och tryck på söndag, gör som över 18 000 andra djurgårdare och ta vara på de få tillfällen som finns kvar att se grabbarna spela på arenan som vi så tydligt i år gjort till vår borg. Ryck med polarna eller slut upp ensam tillsammans med resten av Djurgårdsfamiljen, hur du än gör så ska ALLA till Stockholmsarenan!

KÖP BILJETT HÄR!

Samling i Globenområdet!

Precis som vanligt uppmanar vi till samling i arenaområdet. Slaktkyrkan slår upp portarna 14.30 denna dag.

Souvenirförsäljning på arenan

JK säljer souvenirer på denna match, och vi har fått påfyllning gällande en del saknade storlekar och halsdukar och pins som tidigare tagit slut. Vi finns på plats från cirka 16.30 på plan 5 högst upp bakom Sofia nedre. Vi tar kort, kontanter och Swish!