Sju bussar fulla till Degerfors – styr din egen resa!

Dela gärna!

Lördagen den 1 oktober är det äntligen dags för allsvensk fotboll igen efter ett nästan två veckor långt landslagsuppehåll. Ett fåtal matcher återstår och varje match är som en final i det läget vi är i nu! Degerfors borta väntar denna lördag, med matchstart 17.30.

JK ordnar så klart bussresa till denna match och det har varit ett stort tryck på bokningarna! Sju bussar är fulla och som det ser ut nu har vi ej möjlighet att ta in några fler.

Bussarna kommer gå runt lunchtid från Stockholm, all information skickas ut till våra resenärer inför avresa.

Matchbiljetter

Matchbiljetterna börjar sina på Stora Valla så säkra din plåt idag. KÖP BILJETT HÄR!

Samling

Eftersom det inte finns några krogar värda namnet i Degerfors så har hemmaklubben denna dag arrangerat en Oktoberfest med öltält nära arenan dit Djurgårdare är välkomna. Bland annat vår egen Bosse Andersson gästar på scenen! Dörrarna öppnas klockan 13.00 och det stänger 17.00, men lämna i god tid för att komma in på arenan i god tid.